Friskare knän på 8 veckor

En grupp japanska forskare upptäckte att den patenterade örtblandningen som finns endast i Curminol hjälpte vid knäbesvär. Undersökningen bestod av 48 testpersoner som fick friskare knän på 8 veckor.

Följde “guldstandarden” för undersökningar

Den publicerade undersökningen genomfördes enligt “guldstandarden” för vetenskaplig forskning. Forskningen var både dubbelblind och placebokontrollerad.

Det betyder att varken deltagarna eller forskarna visste på förhand vilka som fick den aktiva växtbaserade blandningen som finns i Curminol eller vilka som fick inaktiva placebotabletter.

Deltagarna delades in i två grupper. Den ena gruppen fick den patenterade örtblandningen bestående av Curcumin C3 Complex, Boswellin® och ingefära. Den andra gruppen fick inaktiva tabletter.

Alla deltagare i studien övervakades vetenskapligt och noggrant i början av studien samt efter 4 och 8 veckor.

Friskare knän och ökad livskvalitet

Som resultat upptäckte de japanska forskarna att gruppen som fick den aktiva örtblandningen som finns endast i Curminol, fick friskare knän och ökad livskvalitet.

Resultaten och de positiva erfarenheterna från deltagarna stämde även överens med de bekräftande blodproven.

Knän som fungerar bra ger förbättrad livskvalitet. Om våra knän inte lyder oss, påverkar det negativt våra vardagliga aktiviteter. Knäproblem kan sänka aktivitetsnivån. Däremot leder friskare knän till en ökad livskvalitet.

Om Curminol

Curminol är ett norskutvecklat och -producerat tillskott och det enda i sitt slag som innehåller den patenterade och undersökta blandningen av Curcumin C3 Complex, Boswellin® och ingefära.

Dessutom innehåller det odenaturerat kollagen av typ II för leder, vitamin D, vitamin C och BioPerin® som ökar biotillgängligheten för de aktiva substanserna i Curminol. Allt detta i kombination med den exceptionella omega-3-olja Crystal Oil™. Denna olja är särskilt rik på omega-3-fettsyran EPA samt studier visar att den verkar i synergi med Curcumin C3 Complex.

I kontrast till andra ledprodukter stöds Curminol av internationella studier och patenterade ingredienser.


Prova Curminol i 3 månader för halva priset!

Endast 249,50 SEK (fri frakt)

2 kapslar innehåller

InnehållMängd
Crystal Oil™ fiskeolja1000 mg
– Omega-3570 mg
– EPA310 mg
– DHA80 mg
Curcumin (Curcumin C3®)100 mg
– Kurkuminoider95 mg
Boswellia Serrata (Boswellin®)33,5 mg
Ingefära40 mg
Vitamin C20 mg
Vitamin D10 µg
Odenaturerad kollagen typ II40 mg
BioPerine® – svartpeppar5 mg

Dokumenterad kvalitet

Alla våra produkter genomgår en strikt kvalitetskontroll. Vi lägger tonvikt på öppenhet och vi vill göra alla produktinformation lätttillgängliga. Fabriker som producerar våra produkter väljs ut i enlighet med våra strikta krav.

Alla råvaror analyseras innan de sätts i produktion. Själva produktionen av färdiga varor genomgår en kvalitetskontroll i laboratorium, allt detta utförs innan produkterna blir tillgängliga för våra kunder.